- Ürün Özellikleri
- Ödeme Seçenekleri
- Yorumlar
-
Türk tatlı kültüründe en sevilen seçeneklerden olan baklava, kaliteli malzemelerden, iyi bir şekilde hazırlandığında tadına doyum olmayan lezzetlerdendir. İkramlık olarak bayramlarda ya da özel günlerde konuklara sunulabilen baklavanın en lezizi, yöresel ürünlerin kullanıldığı halidir. Hamza Efendi olarak, birçok tatlı çeşidinde kaliteyi en üst düzeye çıkarmak adına en iyi malzemeleri kullanıyor ve sizler için en iyisini sunuyoruz. Normal klasik baklavada, yufkanın, şerbetin ve Antep fıstığının harika uyumunu damağınızda hissedeceksiniz.
Birinci sınıf fıstıkla tadına doyum olmayan baklavalar
Hamza Efendi, birçok yöresel tatlının, yemiş ve baharın en doğal hallerini size sunmaya devam ediyor. Baklava, kadayıf, şöbiyet gibi tatlı çeşitlerinde kullanılan tüm malzemeler organik ve kaliteli malzemelerdir. Bir baklavanın lezzetinin en önemli kriteri, hazırlanışından da ziyade kullanılan malzemeleridir. Birinci sınıf kalitede, yeni mahsülden elde edilen Antep fıstıklarının kullanıldığı normal baklava seçenekleri, lezzeti ile sizi kendine hayran bırakacak. Hamza Efendi’nin ürettiği tüm baklavalarda, kullanılan fıstığın yanı sıra yumurta, un, doğal yağ gibi seçenekler tamamen organik ürünlerden elde edilmektedir. Bu da baklavanın tadına doğrudan yansımakta. Hamza Efendi baklavalarının diğer bir yönü de, hiçbir katkı maddesi ve koruyucu içermemesi. Konuklarınız için, aileniz için ikram olarak sunduğunuz baklavalar tadıyla herkesin beğenisini toplarken, sağlık açısından da bir risk sunmasın diye, doğal olmayan hiçbir seçeneğe baklavalarda yer vermiyoruz. Baklava seçenekleri içinde cevizli ya da fıstıklı alternatifler yer alıyor, normal baklava seçeneğinde sizi, en iyi Antep fıstığı ile hazırlanmış eşsiz bir baklava bekliyor.
Ustaların maharetiyle hazırlanıyor, hızlıca adresinize kargolanıyor
Baklava da, tüm tatlılarda olduğu hazırlık sürecinin ardından hızlı bir şekilde kargoya verilmeli ve uygun şartlarda saklanmalıdır. Baklavanın uzun ömürlü olması için, hazırlamanız gereken şart, kuru ve kokusuz ortamda, ortalama 15 ile 19 derece arası sıcaklıktır. Bu şartları sağladığınız takdirde baklavanın tüketim ömrü üretim tarihinden itibaren 10 güne kadar çıkabilir. Bayramlarda, düğün ve nişan gibi, konukların yoğun olduğu dönemlerde en leziz baklava ile konuklarınıza harika bir ikramlık sunmak isterseniz, çay ve kahvenin yanı sıra soğuk içeceklerle birlikte tüketilebilen, kaymak ya da dondurma gibi ürünlerle sunulabilen lezzetli Antep baklavasını, Hamza Efendi kalitesi ile satın alabilirsiniz.
Tüm tatlı seçeneklerinde olduğu gibi normal baklavada da, kiloluk paketlerin yanı sıra, özel demir tepsisi ile sipariş verme imkanınız var. Baklava malzemeleri ve baklava fiyatı için ürünlerimize göz atabilir, dilediğiniz miktarda baklavayı tek tıkla sipariş verebilirsiniz. Dilerseniz internetten online ödeme, dilerseniz de kapıda ödeme ile en iyi ustaların hazırladığı harika baklavaları sofranıza koyabilirsiniz.